Faciliteiten

Een overzicht van alle beschikbare

Faciliteiten

Ligplaatsen

Voor passanten is er de mogelijkheid om veilig en vertrouwd aan te meren en in de haven te overnachten. De haven is door de ruime ligging heerlijk rustgevend, maar wordt ook omringd door woningen. Hierdoor is de mate van sociale veiligheid erg hoog. Dit kenmerkt ook de inwoners van het dorp Burum; voor elkaar en met elkaar. De kade kent 2 verschillende hoogtes, zodat ook vaartuigen met een lage instap op een geschikte plaats aan kunnen meren.

Douche's en toiletten

Het sanitairgebouw beschikt over meerdere douches en toiletten. Deze worden regelmatig schoon gemaakt. Ook zijn er wastafels aanwezig met elektriciteitsvoorziening. Zo kunt u genieten van een heerlijke douche en aandacht besteden aan uw persoonlijke verzorging.

Hellingbaan

Zelf een boot op de trailer en zo nu en dan lekker varen? WSV Burum beschikt over een hellingbaan voor het eenvoudig te water laten van uw vaartuig. Leden kunnen hier onbeperkt kosteloos gebruik van maken. Wilt u dit ook? Neem dan contact op met de havenmeester.

Vuilwaterpomp

Heeft u een vuilwateropslag aan boord en wilt u deze legen? In de haven is dat mogelijk. Ter hoogte van het sanitairgebouw kunt u gebruik maken van de vuilwaterpomp. Is de slang niet aanwezig? Neem dan contact op met de havenmeester. Wij zorgen er dan voor dat de slang voor u wordt aangesloten.

Drinkwater en elektriciteit

Bent u van plan om even in Burum te blijven en/of te overnachten met uw boot? Maak dan gebruik van de elektriciteitsaansluiting en vul uw watertank bij met de drinkwatertapkraan. Zo kunt u zich goed voorbereiden wanneer u Burum weer verlaat en op weg gaat naar uw volgende bestemming.

Picknicktafel en grasweide

Naast de haven is er voldoende bewegingsruimte. Even heerlijk een hapje eten aan de picknicktafel of ontspannen op de grasweide. Tijdens de zomer worden er op de grasweide zo nu en dan ook activiteiten georganiseerd, denk aan het havenfeest op onderdelen van het dorpsfeest.